Over mij

Marko Bozovic

Ik ben Marko Bozovic en ik kom uit Montenegro. Al mijn hele leven ben ik bezig met sport. Toen ik 7 jaar was, begon ik met karate. Dit heb ik tot mijn 18e gedaan. Tussendoor deed ik ook nog aan voetbal, waterpolo en basketbal. Op mijn 20ste startte ik met fitnessen. In die tijd is ook mijn interesse in voeding gegroeid. De afgelopen 15 jaar heb ik ervaring opgedaan met verschillende technieken en stijlen, zoals bodybuilding, crossfit, workouts, HIIT en military training. 

Onderzoeken gedaan op het gebied van voeding, sport en een gezonde levensstijl

De afgelopen jaren heb ik veel onderzoeken gedaan op het gebied van voeding, sport en een gezonde levensstijl. Hierdoor heb ik besloten om pescotariër te worden. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mijn eigen trainingsprogramma’s kunnen samenstellen. Klanten die hiermee aan de slag gaan, krijgen op een effectieve manier meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor voelen zij zich veel jonger, fitter en zien ze er mooier uit!

Mijn missie

Mijn missie is om het leven van mensen te verbeteren en hen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. Deze ‘healthy lifestyle’ is een samenhang van dagelijkse gewoontes en routines die ik zelf heb samengesteld. Dit om mensen te helpen een gezonder en rijker leven te creëren. Door dit trainingsproces worden mijn klanten sterker en zelfverzekerder. Ze kunnen alle obstakels overwinnen, hun doelen makkelijker bereiken en blijven forever young.

Mijn visie

Mijn visie is zoals mijn bedrijfsnaam zelf al zegt ‘WorldFit”. Ik wil mijn missie verspreiden door de hele wereld en mensen helpen om fit en gezond te blijven.

Contactformulier

Wil jij starten met personal training of wil je meer informatie over het aanbod van WorldFit? Neem dan direct contact met ons op via (tel) of stuur een e-mail naar (mail). Je krijgt dan spoedig een bericht terug. 

Contact

World Fit

Patio 46
1628 LC Hoorn

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK

89538978