Over mij

Ik ben Marko Bozovic en ik ben een EREPS Certified personal trainer.

Al mijn hele leven staat in het teken van sport. Op zevenjarige leeftijd begon ik met karate, een passie dieik tot mijn achttiende heb beoefend. Gedurende deze jaren heb ik ook mijn vaardigheden ontwikkeld in voetbal, waterpolo en basketbal. Op mijn twintigste ontdekte ik fitness en groeide mijn Interesse in voeding aanzienlijk.

Met mijn jaren lange ervaring en passie voor sport en een gezonde leefstijl heb ik mijn eigen wetenschappelijke bewezen methode samengesteld waarmee ik u kan helpen op weg naar een gezonder en fitter leven.

Tijdens iedere personal trainingssessie krijgt u de volledige aandacht om uw doelen te bereiken. Naast een opmaat gemaakte training en voedingsschema, bied ik uw praktische tips en opdrachten om uw dagelijkse routines te verbeteren en uw levenskwaliteit te verhogen. Mijn programma’s richten zich niet op snelle resultaten, maar op duurzame verandering van gewoontes die uw leefstijl blijvend verbeteren. Bent u klaar om de beste versie van uzelf te worden? Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen uw doelen realiseren!

Onderzoeken gedaan op het gebied van voeding, sport en een gezonde levensstijl

De afgelopen jaren heb ik veel onderzoeken gedaan op het gebied van voeding, sport en een gezonde levensstijl. Hierdoor heb ik besloten om pescotariër te worden. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mijn eigen trainingsprogramma’s kunnen samenstellen. Klanten die hiermee aan de slag gaan, krijgen op een effectieve manier meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor voelen zij zich veel jonger, fitter en zien ze er mooier uit!

Mijn missie

Mijn missie is om het leven van mensen te verbeteren en hen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. Deze ‘healthy lifestyle’ is een samenhang van dagelijkse gewoontes en routines die ik zelf heb samengesteld. Dit om mensen te helpen een gezonder en rijker leven te creëren. Door dit trainingsproces worden mijn klanten sterker en zelfverzekerder. Ze kunnen alle obstakels overwinnen, hun doelen makkelijker bereiken en blijven forever young.

Mijn visie

Mijn visie is zoals mijn bedrijfsnaam zelf al zegt ‘WorldFit”. Ik wil mijn missie verspreiden door de hele wereld en mensen helpen om fit en gezond te blijven.

Contactformulier

Geweldig dat je met ons in contact wilt komen! Vul je gegevens in en kies de Gratis training of coachingsessie die perfect aansluit op jouw behoeften.

Contact

World Fit

Patio 46
1628 LC Hoorn

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK

89538978
Open chat
Worldfit
Waarmee mag ik u helpen?