Coaching

World Fit

Ben je op zoek naar een lifestyle coach, wil je graag voedingsadvies of gewoon eens praten met een online coach over voeding? Ook dan is WorldFit er voor jou!

Doelstelling & voedingsplan

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en doelstellingen, wordt er een voedingsplan op maat voor je gemaakt. Dit voedingsplan is geheel toegepast op jouw doel en zorgt ervoor dat je hier effectief mee aan de slag kunt. Doelen kunnen zijn: leren over gezonde voeding, afvallen of gespierder worden. Door het voedingsplan toe te passen, zal je merken dat je jouw doelen sneller bereikt en je nieuwe healthy lifestyle ook eenvoudiger vol te houden is. 

Maak een afspraak!

Wil jij meteen aan de slag? Maak dan nu een afspraak bij WorldFit, zodat we snel kunnen starten met jouw personal training of coaching. Je kunt telefonisch contact opnemen via (tel) of een e-mail sturen naar (mail). Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie terug. Kies ook voor WorldFit en blijf forever young!

Contactformulier

Wil jij starten met personal training of wil je meer informatie over het aanbod van WorldFit? Neem dan direct contact met ons op via (tel) of stuur een e-mail naar (mail). Je krijgt dan spoedig een bericht terug. 

Contact

World Fit

Patio 46
1628 LC Hoorn

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK

89538978