Group training

World Fit

Ontdek onze diverse dynamische trainingsvormen voor kleine groepen van 4 tot maximaal 8 personen! Gezellig en lager geprijst.

Wil jij ontdekken of personal training iets voor jou is? Neem dan direct contact op met WorldFit en maak een afspraak. 

Kracht en conditie

Onder begeleiding van een ervaren trainer werk jij aan het verbeteren van zowel kracht als conditie. Geniet van de voordelen van persoonlijke aandacht in een groepsomgeving, waar je wordt gemotiveerd en uitgedaagd door gelijkstemmende individuen.
Bereik je fitnes doelen sneller en efficiënter, terwijl je deel uitmaakt van een hechte gemeenschap. Word sterker, fitter en gezonder met onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s.

Korte intensieve functioneel training

duur: 30 minuten

Ontdek de kracht van korte maar intensieve functionele trainingen (HIIT) van slechts 30 minuten. Deze effectieve workouts zijn ontworpen om maximale resultaten te behalen in minimale tijd.

Door gebruik te maken van functionele oefeningen die meerdere spiergroepen tegelijkertijd activeren, verbetert deze trainingen uw algehele conditie, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Bovendien stimuleert het uw stofwisseling, waardoor u zelf na de training calorieën blijft verbranden.

Met onze trainingen kunt u snel fit worden en uw conditie naar een hoger niveau tillen. Allemaal binnen een half uur per sessie. Kort, krachtig en effectief – ervaar de voordelen van functionele training vandaag nog!

(kick)box workout

Ontketen uw kracht met onze (kick)boks workouts. Verbeter uw uithoudingsvermogen, bouw spieren op, verbrand vet, verfijn uw coördinatie en verminder stress. Klaar om te trainen als een kampioen?

Contactformulier

Geweldig dat je met ons in contact wilt komen! Vul je gegevens in en kies de Gratis training of coachingsessie die perfect aansluit op jouw behoeften.

Contact

World Fit

Patio 46
1628 LC Hoorn

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK

89538978
Open chat
Worldfit
Waarmee mag ik u helpen?